Συνεργατες

Διευκολύνετε τους πελάτες σας στις παραλαβές και επιστροφές των αγορών τους

Γνωρίστε το Clever Point

Το Clever Point είναι το ανερχόμενο και πρωτοποριακό δίκτυο καταστημάτων, που προσφέρει στον καταναλωτή την ευκολία να πραγματοποιεί την παραλαβή και την επιστροφή των online αγορών του, στον χρόνο και στον τόπο που τον βολεύει.

Το Clever Point αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα αποστέλλονται οι online αγορές στους καταναλωτές, που αγοράζουν προϊόντα μέσω διαδικτύου ή λαμβάνουν υπηρεσίες από εταιρείες στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι, όλα να γίνονται με ευκολία για τον καταναλωτή. Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το δίκτυο καταστημάτων Clever Point, λαμβάνουν τις online αγορές τους ή τις υπηρεσίες με τον πιο εύκολο και έξυπνο τρόπο, σε διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οφέλη για το e-shop σας

Με την χρήση της υπηρεσίας Clever Point, επιτυγχάνετε τα παρακάτω:

 

 • Κερδίζετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας, προσφέροντάς τους έναν νέο έξυπνο εναλλακτικό τρόπο παράδοσης των online αγορών τους. Η υπηρεσία Clever Point έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής τους.
 • Προσελκύετε νέους πελάτες που δεν χρειάζεται πλέον να παραμένουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας για να παραλαμβάνουν τις online αγορές τους, κάνοντας έτσι περισσότερο ελκυστική για τους ίδιους τις online αγορές από τo e-shop σας.
 • Αυξάνετε την ικανοποίηση των πελατών σας αφού τους δίνετε την δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι ποια στιγμή και σε ποιο Clever Point τους βολεύει να εξυπηρετηθούν εύκολα και γρήγορα σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων που λειτουργούν 7 ημέρες την εβδομάδα (κάποια από αυτά και σε 24ωρη βάση).
 • Ενημερώνουμε άμεσα τους πελάτες σας με email/sms για την άφιξη των online αγορών τους στο επιλεγμένο κατάστημα Clever Point μηδενίζοντας έτσι τις «χαμένες παραδόσεις». Η εμφάνιση του λογοτύπου σας στις ενημερώσεις προσδίδει αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες σας.
 • Ελαχιστοποιείτε τις “χαμένες πωλήσεις”, “ακυρώσεις πωλήσεων” από δυσαρεστημένους καταναλωτές που χρησιμοποιούν τα μέχρι σήμερα παραδοσιακά κανάλια παραλαβής των online αγορών τους.
 • Παρουσία του ηλεκτρονικού καταστήματος σας σε όλα τα καταστήματα Clever Point πανελλαδικάΕπιπλέον οφέλη και προβολή του site σας σε προωθητικές ενέργειες marketing όπου τα Clever Points διαφημίζονται και δραστηριοποιούνται;
 • Απολαμβάνετε ανταγωνιστικό σταθερό κόστος υπηρεσιών παράδοσης και επιστροφής εμπορευμάτων.
 • Μειώνετε σε μεγάλο βαθμό το υφιστάμενο διαχειριστικό κόστος των επιστροφών των πελατών σας.

Εργαλεία Διαχείρισης και Διασύνδεσης Συστημάτων

Για την άμεση ένταξη και χρήση της υπηρεσίας Clever Point, σας παρέχουμε μοντέρνα εργαλεία αυτοματοποίησης των διαδικασιών αποστολής εμπορευμάτων και αναλυτικής παρακολούθησης της διακίνησής τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Ειδικότερα, τα εργαλεία αφορούν:

 

 • Web Portal για την συνολική διαχείριση, διεκπεραίωση και παρακολούθηση των αποστολών.
 • Ενιαία πλατφόρμα διασύνδεσης με τα Clever Points για αποστολές και επιστροφές εμπορευμάτων.
 • Δυνατότητα έγκρισης των επιστροφών των πελατών σας σε πραγματικό χρόνο.
 • Αποστολή ενημερώσεων στους πελάτες σας (emails/sms) με συμμετοχή του δικού σας brand/logo στο περιεχόμενο του μηνύματος.
 • Διασύνδεση συστημάτων με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών όπως έτοιμα plug-ins (για πλατφόρμες e-Commerce, jQuery, EXCEL), HTTPS REST API, μεταφορά αρχείων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της υπηρεσίας μας!

Just Friendly Page Not Found

No Problem! This Page Don't Exist

Don't Worry If Your Requested Page Not Found We Have 10000's of Page to compensate Just Go To HomePage