GSM Macedonia
x
KY O1L: Најтенкиот телефон во светот доаѓа во големина на кредитна картичка

Кредитните картички се секојдневен дел од животот на јапонските работници па затоа е убаво што најголемата електронска компанија во земјата најави телефон толку тенок што може да се стави во преградата за кредитни картички во скоро било чиј паричник.

Huawei Y6 (2018): Буџетска цена, солидни перформанси и модерен дизајн

Додека Huawei се искачува на врвот и постојано претставува смартфони со моќни перформанси, истовремено се грижи и за оние кои не се подготвени да фрлаат многу пари на нов уред. Деновиве ја имавме честа да го тестираме Y6 (2018) - ова е нашето мислење: