Restauranter

KöD København

I hjertet af København på Admiralgade ved Nikolaj Plads ligger KöD København. Området blev før i tiden omtalt som ”Maven” – et overdådigt kødmarked hvor boderne lå tæt. Havde man en skilling på lommen kunne du altid få en bid mad og et glas at skylle ned med bagefter.

KöD Aarhus

KöD Aarhus ligger på den populære Åboulevard i hjertet af Aarhus. I forsommeren 2014 åbnede KöD i Skolegade og er siden da rykket til Åboulevarden 23.

Her kan kødhungrende aarhusianere og turister få stillet sulten i smukke omgivelser.


KöD Vesterbro

Vores restaurant ligger på den pulserende Vesterbrogade lige bag Hovedbanegården.
Udover at fungere som trafikpulsåre mellem Vesterbro og det indre København, ligger der utallige restauranter, caféer og barer på Vesterbrogade. KöD Vesterbro er placeret mellem perler som Det ny teater og Planetariet.

Kære gæst, velkommen til KöD!

Vi er et team af ambitiøse, unge mennesker, der med vores kærlighed til mad og vin, har skabt konceptet KöD. Vi startede i Aarhus og er sidenhen rykket til København. 
 
Konceptet er simpelt. Perfekt tilberedte bøffer med lækkert tilbehør og nøje udvalgte vine af høj kvalitet. Og sidst men ikke mindst en stemning, der giver dig lyst til at komme igen.
 
Vores kompetente og venlige personale er drevet af lysten til at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige, hvor både humøret og serviceniveauet er i top.
 
Vi er glade, når vores gæster har en perfekt aften. Skulle der være noget, hvor vi ikke lever op til jeres forventninger, vil vi meget gerne vide det. 
Vi bliver kun bedre af jeres konstruktive feedback.
 
Kødet er vores passion og grundstenen i vores koncept. 
Vi har nøje udvalgt vores opdrættere i Uruguay, USA, Australien og Danmark.

#KöD

Selskaber / Ud af huset

KöD ud af huset

Nu kan vi også tilbyde KöD med hjem i dine egne lokaler.

Vi har flere forskellige muligheder og løsninger. Derudover kan vi også godt tilpasse os jeres behov.

I henter maden i varmekasser hos os, og der medfølger engangsfade til at anrette maden på.

Vi anbefaler, at servere maden som buffet.

KöD Aarhus

Alt samlet på et plan, med plads til dit private selskab, hvor der tilmed er egen bar som en integreret del af festen. Derudover har vi “stalden” et  lokale med plads til 45 spisende gæster. Vi sørger for den gode mad og lækre drikkevarer.

Er man over 8 personer skal der bestilles selskabsmenu – se menuerne her.

 

KöD København

Vi har en stor kælder med plads til dit private selskab, hvor der tilmed er egen bar som en integreret del af festen. Vi har ligeledes også et herreværelse hvor man kan sidde helt for sig selv, maks 7 personer. Vi kan skræddersy det arrangement der ønskes.

Er man over 8 personer skal der bestilles selskabsmenu – se menuerne her.

KöD Vesterbro

Vi har flere typer selskabslokaler, bl.a. “Jagtstuen” som kan rumme op til 20 gæster, en stor kælder, med plads til 60 spisende gæster, hvor der tilmed er egen bar som en integreret del af festen. Vi har masser af muligheder.  

Er man over 8 personer skal der bestilles selskabsmenu – se menuerne her.

KöD Aarhus

KöD København

KöD Vesterbro

2018 - Alle rettigheder forbeholdes - Restaurant KöD