Home - Saphe
Home 2018-02-16T16:47:32+00:00
0km
Kørt af Saphe brugere om dagen

Let og hurtig opsætning

Det eneste du behøver gøre som bruger er, at parre din nye Saphe enhed med din smartphone første gang du skal bruge den, og herefter kører alt automatisk – såfremt Bluetooth er tændt på din telefon.

Når du så kører ude i trafikken og får en alarm, eller ser en fotovogn der ikke er blevet anmeldt endnu, så trykker du blot en enkelt gang på den blå knap.

BESTIL NU!

“Hele vores Speedway team har kørt med Saphe i vores biler i 2017. Vi sætter alle stor pris på Saphe konceptet!”

“Det er bare en enkelt, bøde der skal undgåes, og så er Saphe mere end tjent hjem. Saphe ender på i alt 5 stjerner.”

Thomas Ulvedal, mobilsiden.dk

“Saphe har min varmeste anbefaling, og jeg vil håbe mange mange flere vil købe enheden, så vi kan være med til at styrke fællesskabet”

Lars Koch, Livets Små Ting

Saphe øger din sikkerhed

Saphe er meget mere end fartkontroller. Med en Saphe bliver du advaret om ulykker inden dig og dine medpassagere kommer i fare. Ca. 20% af alarmerne er ulykker (valgfrit at slå til/fra). Du vil blive advaret om:

Undgå fartbøder i hele Europa

Du får alarmer i hele Europa med din Saphe. Du vil få over 30.000 alarmer i en række lande som: Tyskland, Italien, Polen, Norge og Sverige (læs mere her om en fuld liste af lande).  Og det er helt gratis!

Over 300.000 danskere kører med en Saphe

Saphe samarbejder med Fartkontrol.nu for at skabe Danmarks bedste trafiknetværk. Et godt netværk er super vigtigt for en trafikalarm siden det giver hurtige oprettelser af fartkontroller. Andre alarmer er ca. 67min senere end Saphe til at oprette alarmer. Læs mere her.

Danskerne er glade for deres Saphe